Segell preentintat de mida 40x40mm i amb una àrea d'impressió de 37x37mm. El sistema és ràpid i net, la tinta s'allotja dins del segell de manera que no fan falta tampons.

El segell recarregable és una estupenda manera de crear el seu propi missatge o impressió. Gairebé qualsevol cosa que sigui possible crear a la pantalla d'un ordinador pot ser reproduïda en un segell. Per això, si necessita un logotip, una fotografia, textos o fins i tot la seva pròpia firma, podem reflectir de manera clara i neta en el seu propi segell recarregable de cautxú micro porós.

 

Principals característiques

 1. Rapidesa: En menys de 24h li realitzem el segell i està llest per a ser recollit o enviat per l'opció que triï.
 2. Gran Qualitat d'Impressió: El segell té una gran qualitat d'impressió ja que és de cautxú micro porós i el realitzem amb una resolució de fins a 600 ppp. Cada vegada que utilitzi el teu segell obtindrà una impressió clara, neta i nítida.
 3. Impressió Neta i Nítida: Segell preentintat, recarregable, automàtic i d'assecatge ràpid. La tinta incorporada sempre està en contacte amb el cautxú micro porós, afavorint que cap zona estigui sense tinta o en tingui en excés i produint una impressió neta i nítida al no necessitar de tampó.
 4. Llarga durada: La superfície del segell ha estat creada utilitzant un cautxú micro porós i durador que li garanteix una vida útil del segell molt superior.
 5. Coberta Protectora: El segell ve proveït d'una tapa protectora, perquè pugui portar-lo a la butxaca o al seu maletí amb total seguretat.

  • L'arxiu ha de tenir una resolució mínima de 300 ppp o equivalent en cas que sigui un PDF. No serveix augmentar la resolució de l'arxiu mitjançant programes de retoc fotogràfic, com ara Photoshop. Si tenim un arxiu a 72 ppp i el passem a 300 ppp, obtenim un arxiu de 300 ppp però  la qualitat de l'arxiu continua essent baixa.
  • L'arxiu ha de tenir la mida real de l'àrea d'impressió del segell. En cas contrari, s'ajustarà a la mida correcta. En aquest segell l'àrea d'impressió és de 37x37mm.
  • El format de l'arxiu és preferible que sigui JPG, TIFF o PDF.

   

  Escrigui una opinió

  Nota: No s'accepta HTML!
      Dolenta           Bona

  Segell 40x40

  • Codi de producte: 4040
  • Disponibilitat: En estoc
  • 20.40€


  Opcions diponibles

  * Color:

  Càrrega d'arxius: Revisem tots els arxius i l'avisem si no són correctes.

  Si l'arxiu és més gran de 30 MB, el pot enviar posteriorment per wetransfer indicant-hi el número de comanda.

  Nom
  No hi ha cap arxiu.

  Arrossegui i deixi l'arxiu aquí


  Etiquetes: segell, 40x40